Veelgestelde vragen

Questionmark aangepast
Heb je een vraag? Je bent niet de enige. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van veelvoorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mail op hello@wallpal.eu.

Je ontvangt een e-mail met een tracking-link zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat. Controleer ook de spammail, soms belandt de e-mail daar.

Wij streven ernaar om alle wallpal schilderijen binnen 5 dagen na besteldatum bij jou thuis te hebben! Woon je in Europa? Lucky you! Wij gaan er alles aan doen om jouw schilderij zo snel mogelijk te versturen. Monteren doe je zo!

Wij hebben een uitgebreid stappenplan gecreëerd, zodat je stap voor stap kunt zien hoe je jouw unieke Wallpal kunt ophangen. Volg hier het juiste ophangsysteem!

Naast het product kun je terugvinden hoeveel stuks van het product nog voorradig zijn. Omdat wij streven naar unieke plexiglas schilderijen, maken wij maximaal 3 items van hetzelfde product. Zo ben je verzekerd van een uniek exemplaar!

Wil je jouw aankoop annuleren voordat de bestelling ons magazijn heeft verlaten, bel ons dan direct op of vraag het na via de chat. Wij kunnen echter niet garanderen dat dit op tijd gebeurt, omdat ons magazijn de verzendwerkzaamheden zeer snel uitvoert. Herroepingsrecht of ruilrecht is niet van toepassing op persoonlijke, op maat gemakt schilderijen die op bestelling worden gedrukt.

Onze specialisten zijn elke dag bezig met het verzamelen van de nieuwste plexiglas schilderijen en zorgen er zo voor dat er voor ieder wat te vinden is op de website. Heb jij een te gekke foto die jij graag op maat gemaakt wilt laten afdrukken op plexiglas? Dat kan! Stuur jouw afbeelding in groot formaat via Wetransfer naar hello@wallpal.eu.

Had je een andere verwachting van het schilderij of is het toch niet helemaal naar je smaak? Dat kunnen wij begrijpen. Je kunt het plexiglas schilderij binnen 2 weken retourneren met het daarbij geleverde retourformulier. Verzendkosten zijn daarbij voor eigen rekening.

Op dit moment hangen wij in verschillende restaurants, hotels en interieurwinkels waar je ons kunt bewonderen. Andere shops hebben wij momenteel nog niet.